Rudeninės impro gėrybės

Prasideda ruduo! Darbingas ir stipriai improvizingas metų laikas Impro Kaunas teatre. Atėjus naujam sezonui pasikeičia ir mūsų veiklų rūšys, kurios bus dar linksmesnės ir dar intensyvesnės – lavinsime savo spontaniškumo raumenis, o juos belavindami leisime laiką su šauniausiais Lietuvos žmonėmis!

Rudenį pratęsiami mūsų improvizacijos kursai, kuriuos nutraukė piktasis virusas. Pirmadieniais grįžta pirmas kursas, o antradieniais pratęsiamas antrasis kursas.

Rugsėjį startuoja trys naujos grupės, kurios įveikinės mūsų pirmą kursą. Spalį startuos antro ir trečio kurso grupės, registraciją į kurias pradėsime Rugsėjo pabaigoje. Kursai yra nuostabūs tuo, kad juose susipažinsite su visomis improvizacijos temomis ir įdomybėmis, nieko nepraleisdami.

Nuo Rugsėjo pirmo šeštadienio pradedame Impro džemus šeštadieniais. Impro džemai nuo vasaros užsiėmimų ąžuolyne skirsis tuo, kad juose bus daugiau struktūros ir daugiau virpuliukų dalyviams. Džemų metu bus dalyvių žengiančių į sceną ir žiūrovų, kurie tiesiog mėgausis renginiu. Dalyviai žengs į sceną ištraukus jų vardus iš dėžutės ir atliks vedėjo apibūdintus pratimus scenoje.

Impro Kaunas trupė atliks improvizacijos pasirodymus tiek mažuose miesteliuose tiek didmiesčiuose. Mūsų pasirodymų sezonas prasidės Spalio pabaigoje ir tęsis iki sekančių metų vasaros. Pasirodymų metu atliksime ilgo formato vaidinimus su keletu trumpo formato žaidimų pertraukėlių. Jei improvizacija jums patinka, ateikite į mūsų pasirodymą daug kartų. Kiekvienas pasirodymas bus išskirtinis, vienkartinis ir skirtas tik jums.

Pabaigai paaiškinsime kuo impro džemai skiriasi nuo kursų, nes tokių klausimų sulaukiame dažnai. Kursuose mokomės, o džemuose socializuojamės bei linksmai leidžiame laiką, išbandome savo improvizacijos įgūdžius. Jei kursuose jūsų gebėjimus improvizuoti sistemingai tobulins mūsų instruktoriai, tai džemuose tobulėti teks savarankiškai. Kursai artimi šokių pamokoms, o džemai šokių vakarams, kuriuose visi šoka taip, kaip moka.

Laukiame nesulaukiame jūsų apsilankant ir improvizuojant su Impro Kaunas bendruomene!