2022 Vasaros Sezono Prisiminimai

Prabėgo nuostabioji 2022 metų vasara, kuri buvo kupina improvizacijos, veiksmo ir įsimintinų įspūdžių! Lankėmės kursuose, atlikome pasirodymus, organizavome įvairiausius improvizacijos užsiėmimus ir skleidėme improvizaciją visoje Lietuvoje.

Visą vasarą susitikdavome pirmadieniais prie „Kauko Laiptų“ ir improvizuodavome, užsiimdavome saviugda, mokėmės drąsos, bei linksmai leisdavome laiką. Vyko vandens mūšiai, pasisėdėjimai kavinėje, burbulų pūtimai ir fiziniai žaidimai. Mus aplankė daugybė naujų žmonių, kurie puikiai vaidino ir sustiprino savo spontaniškumo raumenis.

 

Antradieniais susitikdavome Impro Mokykloje ir mokėmės įvairiausių improvizacijos metodų, vaidinimo technikų,  laužėme savo protą, laisvinome  fantaziją ir treniravomės išjungti stabdžius.

 

Visą vasarą treniravomės su seniokais ir ruošėmės naujam pasirodymų sezonui kuris laukia rudenį. Šlifavome naujas technikas kurias išmokome užsienyje ir įtraukėme jas į mūsų impro senbuvių-mokytojų įgūdžių arsenalą.

 

Atlikome pasirodymus Panemunėje, Informatikų gimtadienyje, įvairiose miesto šventėse. Pasirodėme Lenkijoje, tarptautinėje scenoje anglų kalba. Surinkome didelį kiekį juoko ir šypsenų.

 

Organizavome ir sukūrėme mūsų teatro didžiausią metų renginį „Improvizacijų Savaitgalį“. Šiemet lankėsi 75 svečiai, vienu metu vykdavo penki improvizacijos užsiėmimai. Šį kartą lankėsi ir trys mokytojai iš užsienio, kurie dalinosi savo improvizacijos žiniomis. Buvo žygis į mišką, buvo tautiniai šokiai, mafija, LARP, impro džemai, improvizacijos užsiėmimai, repo kovos, gyvulių šokiai ir daugybė kitų linksmų bei prasmingų veiklų. Dėkojame visiems apsilankiusiems!

 

Vykome į sąmoningumo ir saviugdos festivalius, atlikome komandos formavimo užsiėmimus įmonėms. Perteikėme žinias apie laisve, drąsą ir spontaniškumo naudą kasdieniniame gyvenime. Leidome visiems suprasti kokie kūrybingi jie iš tikrųjų yra, supažindinome su pozityvumo ir dėmesingumo galia.

 

Mokėmės improvizacijos užsienyje su dvidešimt ir keturiasdešimt metų turinčiais improvizacijos guru. Besimokydami susipažinome su Baltijos šalių ir Lenkijos kolegomis. Pasidinome savo impro smegenis ir įgautomis žiniomis nuo šiol dalinsimės su mūsų studentams bei bendraminčiais.

 

Aplankėme Klaipėdą ir improvizavome su mūsų Klaipėdos studentais, svečiais norinčiais išbandyti improvizaciją,  bei teatro „ARTYN“ aktoriais.

 

Vasara buvo aktyvi, bet tai yra „Impro Kaunas“ pasyviausias metų sezonas, vos ne atostogos. Rudens sezonas tuoj prasidės. Jis prasidės su trenksmu ir begale veiksmo. Apie artėjančius renginius gali sužinoti šio tinklapio tituliniame puslapyje. Gyvenk, veik, improvizuok!