Kovo 19 d. 10:00

Improvizacijos sekmadienis Klaipėdoje - „Pozityvumo treniruotė“

Praleisk sekmadienį su per daug pozityvumo - labai nelietuviškai ir labai linksmai!

Vienas iš teatrinės improvizacijos pamatų yra komandinis darbas ir pozityvumas. Susitikę mes artimiau susipažinsime su „taip ir“ principo taikymu improvizacijoje. Žaisime, vaidinsime, kursime įvairiausias nestandartines situacijas ir pažiūrėsime kaip džiaugsmas ir pozityvumas  situacijose, kuriose žmonės įprastai nesidžiaugia, sukuria komediją.

Šis užsiėmimas naudingas visiems norintiems daugiau džiaugsmo gyvenime.

Patirtis teatre ar kituose menuose norintiems dalyvauti yra visiškai nereikalinga — tereikia ateiti ir būti savimi.

Apsilankiusiems aktoriams šis užsiėmimas bus naudingas tuo, kad jie gaus vaidinti labai nestandartiniais būdais — be dramos, nebus konfliktų, su daug pozityvumo ir stipriu komandiniu darbu. Tai praplatins požiūrį į vaidybines situacijas ir galimas personažų motyvacijas.

Maksimalus dalyvių skaičius - 12

Užsiėmimų trukmė – 5 valandos.

Užsiėmimų laikas – sekmadienį, kovo 19 dieną 10:00 - 17:00 val.

Kaina – 24 eurai

Vieta - Teatras „ARTYN“. Nemuno g. 2, šalia jūrų krovinių kompanijos „Bega“ SMK aukštosios mokyklos pastatas. III a., 312 ir 308 kambariai.

Kaina neturėtų būti priežastimi dėl kurios negalite improvizuoti! Susisiekite su mumis dėl individualių nuolaidų.

Impro Kaunas teatras specializuojasi į vaidybinę improvizaciją (angl. long-form) - ilgus improvizuotus vaidinimus, tokius kaip Armando, Monoscena, ir Haroldas. Teatras išmano ir žaidybinę improvizaciją (angl. short-form), kurią dažnai naudoja kaip įrankį edukacijai, privatiems, bei viešiems užsiėmimams. Trupės nariai nuolat stažuojasi tarptautinėse improvizacijos mokyklose, moko kitus, atlieka pasirodymus, veda komandos formavimo užsiėmimus, ledlaužius.

Daugiau informacijos apie „Impro Kaunas“ veiklas rasite: https://improkaunas.lt

Jei kils klausimų skambinkite +37068486319, Deividui.